2015. augusztus 14., péntek

Filmkritika #4 - Változó szerelem


" Amikor a második osztályos Bryce és Juli elõször találkoznak, Juli azonnal beleszeret a fiúba. Bryce (Callan McAuliffe) nem viszonozza az érzelmeit, sõt: az elkövetkezõ években mindent megtesz, hogy távol tartsa magától önjelölt barátnõjét. A talpraesett és szabad szellemû Julit (Madeline Carroll) azonban ez a semmiség nem tudja eltántorítani. Rob Reiner rendezõ kedves romantikus vígjátéka az általánostól a középiskoláig, sikereken és katasztrófákon, családi drámákon és az elsõ szerelmen át követi a pár sorsát, míg fel nem fedezik, kik is õk tulajdonképpen - és mit jelentenek egymás számára."












Hát, ez nekem nagyon bejött. Tetszett, hogy rövid és nincs se túl bonyolítva, se felesleges drámával ellátva. Jó, hogy mindkét szemszögből átélhettük az egész történetet. A lány életéről, személyiségéről rengeteget megtudunk, de a srácról meg alig valamit.
A film kitér sokmindenre (pl. szépen felépített családi problémák, tökéletesnek tűnő ám felszín alatt mégsem annyira tökéletes élet..), de a lényeg benne a két főszereplőnek a lassan kivirágzó szerelme.



A film előzetese

                   Ajánlom mindenkinek, nagyon aranyos film, ha szeretnétek filmkritikát kérni, azt nyugodtan írjátok meg. Köszönöm előre is! Ölel benneteket, Kyra N.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése