2015. augusztus 8., szombat

DIY / Do It Yourself / Csináld magad #1

Ígérem ez az utolsó bejegyzésem mára. Eszembe jutott, hogy nem volt még DIY-os bejegyzés ezért csinálok most egyet.



1.
Nem hordok hullámcsatokat, de tudom, hogy eltűnnek egyes embereknek. Ezt úgy csinálhatjátok meg, hogy fogtok ilyen mágnest vagy valamit ami vonzza a hullámcsatot és azt rakjátok fel a falra és tegyétek vele végig, mint ahogy a képen van. De van egy másik megoldás, ha Tic Tac-os dobozba teszitek bele.

2.
  Ez egy kis mécses ezt úgy tudjátok megcsinálni én szerintem, hogy van a Paula puding annak a poharát tartsátok meg és mossátok ki. A műanyag kiskanálnak a nyelét vágjátok le. Ragasztópisztollyal meg ragasszátok rá a pohárra úgy, ahogy a képen van, de ezt úgy hogy kihagytok helyeket. Az első sorba ragasszátok rá úgy, hogy hagytok helyeket közte. A második sorba meg a helyek alá ragasszátok rá. Remélem érthetően írtam le.

3.
  Aki kutyát tart annak lehet, hogy ez hasznos lesz neki. Fogjatok egy autó gumikereket azt mossátok le majd fessétek le falfestékkel. Tegyetek bele párnát és készen van a kutyaágy.

4.
  Telefon függőknek ez hasznos ötlet. Fogjatok egy színes szilikon karkötőt. Tegyétek úgy rá, ahogy a képen van majd alkoholos filccel jelöljétek meg ahol a töltő meg az ilyenek vannak ott meg oldalon is ahol a gombok vannak. Vegyétek le a gumikarkötőt. Vágjátok ki azokat a területeket, ahol megvannak jelölve. Tegyétek rá vissza és készen is van.

 5.

Ha van kedvenc szemhéjpúderetek vagy csak a szemhéjatokhoz akarjátok párosítani a körmötöket. Akkor papírból csináljatok ilyen kis tölcsért majd fogpiszkálóval vagy valami mással kaparjatok le a szemhéjpúderből egy kis menyiséget. A tölcsért tegyétek az átlátszó körömlakk tetejére szórjátok bele a szemhéjpúdert. Rázzátok össze és kész a szép körömlakkunk. 

E n n y i  l e t t  v o l n a  e z  a  b e j e g y z é s .  T a l á l k o z u n k  1  h é t  m ú l v a .  S z i a s z t o k !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése