2015. október 5., hétfő

Glimmer története kritika~Kiwie

Igen,bocsánat hogy nem írtam bemutatkozást.De már 3 megrendelőm akadt,ezért talán a későbbiekben,a kritikálásom alatt,kinyomozhatjátok  személyiségemet.
                                             
                                            Kedves Lauren White!
Nemrég néztem meg az Éhezők Viadalát,a blogod elolvasása is tervben volt már,ezért külön örültem,hogy te kértél kritikát,ugyanis akkor kettő egy csapásra!Na de kezdődjön is el a kritizálás.
    A prológus eléggé zavaros volt az elején,de aztán mindent megértettem,és a végére annyira felkeltette az érdeklődésemet hogy már rögtön kattintottam is az első fejezetre!Számomra egyáltalán nem volt rövid,bár egy kicsit bővebben is le lehetett volna írni a dolgokat. 10/9,5
A 7. fejezetig jutottam el még csak,ámde annál jobban lenyűgözött a történet.A történetvezetés,a fogalmazás fantasztikus!Gördülékeny,érthető és úgy megragadja az embert hogy amíg az illető végig nem olvassa az egész sztorit,addig a géphez van ragadva!Az ötlet egyedi,nincs olyan sok Éhezők Viadalás blog.Ráadásul egy nem nagyon népszerű szereplő szemszögéből írtad meg.Jól kifejezed a dolgokat,a fejezetek kellően hosszúak. 10/10
És hát most jönnek a hibák,amire felhívom a figyelmedet.

Tudom,nem kértél a designről kritikát,de ez most nagyon fontos!Nincs Fejezetek menüpont.Ajánlom hogy tegyél be,vagy kérj meg valakit,mert úgy sokkal jobb olvasni a blogot,ha tudsz tájékozódni.Lehet hogy sok idő,de megéri.Az 1. és a második fejezet meg van cserélve.Számomra ez óriási baki,ezért szerintem írd át,cseréld meg őket.Külön kiemelném hogy néhány fejezetben borzasztóan sok helyesírási hiba van,javaslom javítsd ki utólag őket,vagy ha van bétád akkor ő.Jó tudom ez soknak tűnik,de ezek azok,amikre muszáj odafigyelni!
Emiatt levonok 3 pontot.
Összességében jó ez a blog,és ne keseregj a hibák miatt!Akkor is kaptál egy olvasót :D
És a pontozás végeredménye *dobpergés*  10/7 ! És nálam ez is ritka ,szóval elismerésem.IDE kattintva megkukucskálhatjátok a blogot.
                                                             ~Kiwie Klein~

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszönöm szépen, hogy fáradtál a kritikámmal :)
    Igen, meg van cserélve, de nem tudom miért, vagy hogy ogyan tudnék javítani rajta...
    A fejezetek menüpontot megcsinálom, a helyesírást pedig kijavítom! Köszönöm mégegyszer! :)
    Lauren W.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á semmiség :) Egyébként ha meglesz a menüpont,nem lesz kavarodás.
      -Kiwie-

      Törlés