2015. október 29., csütörtök

Édes élet kritika -Kiwie-

IDE  kattints ha megakarod nézni!
Hellow!


Most megpróbáltam kevesebb érzelmet átadni a kritikámban,remélem sikerült.
DESIGN:
A fejléc szép,egybeolvadó,kifejező gratulálok a szerkesztőjének!A hátteret nem veszem külön ugyanis az egész egyben van.De az is szép,egyszerű!És külön kiemelném hogy nincs egymillió szivecske és rózsa a designre pakolva.Ilyen designet mindenkinek! :D
Tetszik hogy a menüpontok felül vannak,így nem kell letekerni,ha meg akarunk nézni valamit.Minden szépen elrendezve,ez pozitív dolog!
És most folytassuk a milliónyi szövegdobozzal :D
-TÖRTÉNET:Hát eleve ez a mondat varázsolt el engem: "..mert az élet nem egy tündérmese..".Eléggé kecsegtető ugyanis millónyi sztori nem realisztikus,ami gimis.És nem is vallja magát annak.Ez is egy pozitív dolog.
-INFORMÁCIÓK:Tetszik hogy minden információt megtudhatunk,mindent amit kell.Külön plusz az is hogy felrakod az elérhetőségeidet.Ezért megtudnak keresni ha akarnak,és személy szerint rohadtul tetszik ez az ikonos megoldás.
-A TÖBBI:Jó az ha beraksz ajánlókat is,ugyanis ha valakinek tetszett ez a blog,és hasonlókra vágyik,vagy esetleg nem tud semmi olvasnivalót akkor ezekből simán válogathat.
Az egésznek a színe harmonikus,bár kicsit sötét.

TÖRTÉNET:
Fogalmazás:
Az elején kicsit szájbarágós (igen,ugyanazt elmondja az 1. fejezetben mint a prológusban),de utána már a fogalmazás gördülékeny,szép,és igen érthető is.A szereplőket lassan megismerhetjük,és kiismerhetjük (nem ugyanaz).
SZEREPLŐK:
A szereplők léteznek a valóságban is úgymond,ugyanis eléggé gyakran találkozhatunk ilyen személyekkel.Bár szerintem az osztály túl "tökéletes",harmonikus,ami a valóságban,legtöbb esetben nem igaz.Eléggé realisztikus,de lehetne mibe belekötni.
MAGA A TÉMA:
Eleinte azt hinné az ember hogy "Ó egy 1000. SZJG" de ez tévedés.Attól hogy gimis még lehet realisztikus,és jó történet.Bár nem keltette fel annyira az érdeklődésem,már megértem hogy miért is van 200 tag felett a 9.a!

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, hogy időt szántál rá, és leírtad mindezeket. Az osztály tökéletességén igyekszem majd javítani :)

    Köszönöm:
    Barby

    VálaszTörlés