2015. szeptember 26., szombat

Textúra pack #2

Sziasztok!
Egy ideje nem voltam túlzottan aktív, ezt ugye előre jeleztem még a nyár végén, szóval nem írok én itt maratoni hosszúságú regényt, arról, hogy miért is hoztam kevesebb bejegyzést. A lényeg, hogy most itt vagyok és készültem nektek egy kis textúra összeállítással. Remélem hasznos lesz számotokra :)


A képek nagy része a deviantartról származik, 
többek között LeonaGraphics, Carllton.




















































5 megjegyzés:

  1. Szia, draga Nicolette!:) Mivel a texturak a deviantartrol szarmaznak, a keszitoknek jogukban allna feljelenteni teged es leszedetni a kepeket. Viszont a legtobb textura alatt a deviantarton ott van, hogy "credit me!!!!!!" Ez azt jelenti, s jo lenne ha utananeznel, mielott felhasznalod, hogy tedd ki a nevet, linkjet, stb. Es igy lelkifurdalas nelkul hasznalhatod es tovabb adhatod a munkait. Nos ezt azert is irtam, mert kozte van az en sajat munkam, es nem szeretnem latni, hogy mas szo nelkul nem hasznalja. Legalabb egy kommentet irhattal volna deviantarton,vagy uzenetet facebookon, de ha olyan rndes vagy meg a linkemet is odabiggyeszthetted volna. Köszonom a tobbi deviant neveben is!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Leona!
      Ne haragudj, hogy nem írtam forrást, de nem emlékeztem honnan is vannak a képek.
      Ha belinkeled a deviantartod, kiteszem és ezentúl jobban próbálok figyelni az ilyesmire.
      Még egyszer ne haragudj!

      Törlés
    2. Nem haragszom:) leonagraphics.deviantart.com es felsmertem innennis: carllton.deviantart.com

      Törlés
  2. Szia, draga Nicolette!:) Mivel a texturak a deviantartrol szarmaznak, a keszitoknek jogukban allna feljelenteni teged es leszedetni a kepeket. Viszont a legtobb textura alatt a deviantarton ott van, hogy "credit me!!!!!!" Ez azt jelenti, s jo lenne ha utananeznel, mielott felhasznalod, hogy tedd ki a nevet, linkjet, stb. Es igy lelkifurdalas nelkul hasznalhatod es tovabb adhatod a munkait. Nos ezt azert is irtam, mert kozte van az en sajat munkam, es nem szeretnem latni, hogy mas szo nelkul nem hasznalja. Legalabb egy kommentet irhattal volna deviantarton,vagy uzenetet facebookon, de ha olyan rndes vagy meg a linkemet is odabiggyeszthetted volna. Köszonom a tobbi deviant neveben is!!

    VálaszTörlés