2015. szeptember 2., szerda

Lezárult jelentkezési határidő + információk

Kedves Olvasóink!

 Mint tudjátok, augusztus 31-én lejárt a versenyünkre való jelentkezés határideje. Köszönjük, hogy ennyien jelentkeztetek és ennyi különböző történetet ismerhetünk meg. 
 Az adatok feldolgozása megkezdődött, nemsokára várható az eredményhirdetés. Elsőként a design kategóriákban hirdetjük ki a győzteseket, és ezt követően fény derül a történet kategóriák nyerteseire is. 
 Most pedig térjünk rá egy fontos információra. Értelem szerűen tudjátok, hogy két napja elkezdődött egy újabb tanév, így mindannyiunknak vissza kell ülnie az iskolapadba, aminek következtében kevesebb lesz a szabad időnk. Ezért kérlek, legyetek türelmesek a rendeléseket illetően. Ne haragudjatok meg azért sem, hogy a történetes kategóriák eredményhirdetése is elhúzódhat kicsit, mert rengeteg olvasnivaló történet van, nekünk pedig a sulira és a magánéletünkre is koncentrálnunk kell. Igen, tipikus szöveg azonban pont a legnehezebb időszakra esett a verseny. Én most kezdtem a nyolcadikat és mint tudjátok, ez az az év, amikor középiskolát kell választani és felvételizni. Ebből kifolyólag jelentősen csökken a szabadidőm, ugyanis magántanárhoz fogok járni felkészülés végett, tehát nem sok időm marad. Kyra és Janett pedig most hetedikesek, tehát ők is már a felvételire készülnek. 
 Ne aggódjatok nem fogunk visszavonulni vagy hasonló, sőt még szünet sem lesz, csak kisebb lesz az aktivitás. 

Köszönjük a megértéseteket!



3 megjegyzés:

  1. Sziasztok! ^^ Úgy éreztem, hogy ehhez a bejegyzéshez nekem hozzá kell szólnom ! :)) Örülök, hogy nem szünetel a blog! :) ^^ Kyra és Janett, én is most lettem 7. osztályos, és hát őszintén szólva, ahogy nézegetem a tankönyveket, jóval nehezebb lesz minden, mint tavaly. :/ Nicolette, neked pedig még nehezebb. :( Hát, nagyjából ennyit akartam, most megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen fiatal blogger! :D

    Sok sikert nektek és mindenkinek! ♥♥♥

    Hatalmas ölelés,
    Raven :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Először is köszi, hogy írtál :D És igen, én, mint aki túl van a hetediken, bátran kijelentem, hogy igen, jóval nehezebb, mint az eddigi osztályok, nekem is küzdeni kellett a matek ötösért :)
      Nyugi, sokan vagyunk akik még az általános padjait koptatják :)
      Köszönjük szépen!

      xx
      Nicolette

      Törlés
  2. Sok sikert a felvételihez! :)

    VálaszTörlés