2015. november 7., szombat

Kimaradt kritikáim #Brynn

Hi guys!

Nagyon sajnálom, hogy nem hoztam őket, de most már itt vagyok (élek, és virulok), próbálok majd időben hozni mindent, de azt hittem, a kilencedik osztály könnyebb lesz.


FIGYELEM! A BLOG EGY 5SOS FANFICTION!

Kinézet:
A fejléced nekem túl egyszerű. Pár darab képből lett összeillesztve, ráadásul nem túl magas. Én jobban szimpatizálok az olyanokkal, amiken a blog címe más-más betűtípusokkal van írva (feltéve, ha nem egy szóból áll). A színek szerintem nem passzolnak egymással. A kék és a lila valahogy... szóval nekem nem.
Barbi gyönyörűen van kivágva, efelől semmi kétségem, és tetszik az a filmszalag-féleség is ott a bal oldalán.
A kinézeteddel nincsen semmi bajom, ugyanis nekem mindegy, hogy kódos, vagy sem. Mindkettő lehet ugyanúgy összhangban, vagy egyáltalán nem. Szép kéket választottál, nem tudom mi a neve, de a fejléced egyik oldalához illik csak! A modulok rendben vannak, a sorrendet nem írnám le, hiszen nálam a "kinek mi?" elv lép érvénybe.

Tartalom:
Én már régebben is olvastam a blogodat, de amikor bejött nekem a nyolcadik, meg a kilencedik, valamiért leakadoztam ezekről. Igyekeztem behozni.
Alapból nagy rajongója vagyok Luke Hemmings- nek (de ezt mindenki tudja), és aww és grr, meg minden, szóval megint nekiálltam a történetnek, és ilyen aranyos, romantikusnak ismertem meg, néhol csavarokkal, amikkel nem számoltam. Sajnálom, hogy szünetet rendeltél el meghatározatlan ideig, mert tényleg... rossz.
Az utolsó fejezetben, amit kiraktál, nem kicsit meglepődtem. Viszont Luke irtó helyes, irtó jó hangja van, és irtó cuki tud lenni, amivel kiengeszteltél. Kíváncsi vagyok, mit fognak tenni, miután szeretett főhősnőnk rájött a paparazzikra. c:

Összegzés:
Kevés a helyesírási hiba, a fejezetek hosszúsága rendben van. Remélem mihamarabb vége lesz a szünetnek, mert már nagyon várom! Hatalmas ölelés és sok sikert kívánok! <3


FIGYELEM! GIMIS, SZERELMES TÉMÁJÚ!

Kinézet:
A fejléced fantasztikus! Én nem tudok ilyen jó munkákat csinálni...Talán annyi, hogy a lány fejénél jobban el lehetett volna mosni, mert látszik a kép széle.
A design nem tetszik. Nem megy a fejléchez, ahhoz kéne igazodnia, mert azt sokkal nehezebb és több időbe telik elkészíteni. Én a helyedben újat készítenék, vagy rendelnék olyantól, aki ért hozzá.
Hiányolom a fülszöveget. Tudod, azt, ami ott oldalt a modulsávban szokott villogni. Elmondom neked, a Prológus nem egyenlő a fülszöveggel! Még, mielőtt bemásolnád oda.

Tartalom:
Azt hittem, hogy a bevezetőben már megint egy olyan lányról lesz szó, akinek nincsen családja, mert attól már egy kicsit kezdenek elsorvadni az idegszálaim. Persze, ha valaki olyat akar írni, csak tessék, de még mikor én kezdtem, akkor nem volt ennyire divat.
A részek megfelelő hosszúságúak, ám a helyesírással picit gondod van.

" -Remélem tudjátok, hogy addig amíg el nem mondjátok, hogy ki volt, itt fogtok ülni. Úgyis utolsó hét van, nem hiszem, hogy a tanárok ellenkeznének. - A teremben akkora csend uralkodott, mint még soha. "

Ez így nem jó!

- Remélem tudjátok, hogy addig, amíg el nem mondjátok, hogy ki volt, itt fogtok ülni! Úgyis utolsó hét van, nem hiszem, hogy a tanárok ellenkeznének. - A teremben akkora csend uralkodott, mint még soha.

És azt nem értem, hogy miért nem viszed tovább a csevegéseket. Mindig úgy csinálod, hogy nagybetűvel folytatod a beszéd végét. Vidd tovább, hogy érdekesebb legyen! Pl:

- Remélem tudjátok, hogy addig, amíg el nem mondjátok, hogy ki volt, itt fogtok ülni! Úgyis utolsó hét van, nem hiszem, hogy a tanárok ellenkeznének - a teremben akkora csend uralkodott, mint még soha. - Érthető voltam?

Így élvezhetőbb a cselekmény.

Összegzés:
A folytatás egész jó volt, tetszett, és a fogalmazásoddal sincsen baj. Remélem, hogy ezt megfogadod, mert tényleg nem bántásból íródnak a kritikák, csupán a blogod jobbá tételében segédkezünk! Hatalmas ölelés, és sok sikert kívánok! <3


FIGYELEM! MISZTIKUS, ROMANTIKUS, CSIPETNYI HORRORRAL ÉS SCI-FIVEL!

Kinézet:
I-M-Á-D-O-M! Oké, tudod, olvasom a te blogodat is, de azért... Jajj, annyira szép! A fejléced csodálatos, fantasztikus, nagyszerű, hűha. Szóhoz sem jutok! A betűtípus pedig bámulatos!
A design... tökéletesen megy a fejléchez, nagyon szép! Sajnos nem sokat tudok írni róla. :(

Tartalom:
Ismerem, szeretem, satöbbi. Most kivesézem jobban! :)
Tetszik maga az alapötlet, nem olvastam még ehhez hasonlót, ami szerintem neked is jó pont, mert nálam biztosan. A drága főhősnőd belopta magát a szívembe, nemhiába viselem szervemen a sorsát. c: Izgalmasnak hangzik maga a cselekményszál, és azok alapján, amiket írtál nekem, nem is tudom, nagyon kíváncsivá tettél, és egy csomó olyan dolog van, amire nem kaptunk még választ. Szeretném, ha pótolnád ezeket, mert egyszerűen nem lehet betelni az olvasásával! <3
Remélem, hogy hamarosan olvashatom a következő részt!

Összegzés:
Helyesírás az rendben van, a fogalmazásod tömör, lényegre törő, pont jó. Nem tudom, milyen romantikára gondoltál egy házban, öt tinédzser kalandor között, de az biztos, hogy nyomon fogom követni a történetet! Hatalmas ölelés, és sok sikert kívánok! <3


FIGYELEM! FANTASY ÉS HORROR TÖRTÉNETRŐL VAN SZÓ!

Kinézet:
Gyönyörű a fejlécetek, lányok! Az a sok piros és fekete annyira megy az oldal hangulatához, hogy semmi kivetnivalóm nincs ezzel kapcsolatban.
A design nagyon szép, megy a fejléchez, a modulok betűtípusa pedig olyan awwos. Nagyon megy minden! Az összkép fantasztikus!

Tartalom:
Először is, a menü ötlete baromi jó!
Másodszor pedig...
Nagyon ötletes a történet. Amikor kiírtátok az egyik facebook csoportba az ötletet, akkor felfigyeltem rá, és a Prológushoz kommenteltem is. Nagyon szép fogalmazásotok van, élvezem minden sorát a történetnek, amit leírtok! Az a nő nagyon érdekel engem, nem tudom, ki ő, aki bántotta Samet, de meg akarom tudni mielőbb! Carlee pedig... Hát, ő egyszerűen Carlee. :D Nagyon jó barátnők, imádom a két karaktert, még vakmerőek is! Remélem Sam mihamarabb túlteszi magát ezen a borzalmas élményen, mert nem érdemli meg, hogy bántsák. Ez olyan szomorú :"( :"D. De attól még így gondolom, naaa. Szóval írjátok tovább!

Összegzés:
A részek hosszúsága rendben van, tetszik, hogy van favicon is. A karaktereknek tetszik a rendezett képe, és az információk, amiket megtudhatunk róluk. c: Hatalmas ölelés, és további sok sikert kívánok!

VILLÁMKRITIKA WITH:

FIGYELEM! KALAND-, ÉS KRIMIBLOG, +16- OS KORHATÁRRAL!
A villámkritika pár sort jelent!

Kinézet:
Egy kellemes, szép kék fogad minket, ami biztosan maradásra bírja szerény személyünket. A fejléced eszméletlen, nem is tudom, hogy lehet ilyet készíteni, de csodálatos!

Fülszöveg:
Eléggé megfogó, azt mondom. Eléggé ütős ahhoz, hogy még tovább maradásra kényszerítsen valakit, legalábbis (ha nem ismerném a blogod), én így járnék.

Összegzés:
Hiányolom a menüt. Vagy legalábbis nem találom, lehet, én vagyok a vak. Nem jó így, mert nem találom se a fejezeteket, se a szereplőkről valamicskét, és így... enélkül nem kezdenék neki. Mindenesetre figyelemre méltó a blogod! Hatalmas ölelés, és sok sikert kívánok! <3

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a kritikádat!! Lehet, hogy megfontolom a kinézet cserét, és nagyon örülök, hogy ennyire tetszik a történet! Remélem én is, hogy visszatudok rázódni majd az egészbe!
    Nagyon szépen köszönöm mégegyszer!
    Lolo.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nagyon köszönöm a kritikát :) Örülök, hogy tetszett! <3

    VálaszTörlés