2015. november 1., vasárnap

Around the world in 9 months kritika -Kiwie-

Heloow!
Ma egy blogkritikával érkeztem nektek (mint mindig),egy Around the world in 9 months kritikával! IDE kattintva megkukkanthatjátok a blogot!
DESIGN:
A fejléc különleges alakú,de egy probléma van vele nem látszik a cím,ajánlom a nagyobb és fekete betűket.Vanessa eléggé jól van kivágva,de sajna egy picit cikk-cakkos.Összességében szép fejléc!
A háttér abszolúte nem illik a történethez,egy felhős jobban illene hozzá ugyanis az tükrözi a repülőn való utazást.Meg magát az utat.
Az a kis kattintócucc (kurzor) nekem nagyon tetszik bár legelőször megijedtem hogy mi történt a kurzorommal,ugyanis én még nem láttam ilyet a többi blogon.
Tetszik hogy minden szövegdoboz az utazásra van hangolódva.És hogy  minden menüpontokba van rendezve.
És az is plusz hogy nem csak menüpontba rakod a cseréidet.
Bár az egészet körül lengi a rózsaszín,attól eltekintve szép design!
Ó és valamit kifelejtettem.Eléggé olvashatatlan az írás,túl kicsik a betűk!Ezen változtass!

TÖRTÉNET:
Szépen fogalmazol,érthetően.A történet egyedi,ilyennel nem nagyon találkozhatunk,és még az ANTIromantika rajongóknak is érdekes.
DE egymást érik az ellentmondások.Kidobták otthonról a lányt.De az 1.fejezetben mégis keresi az anyja,és mégis Ő szökik ki a lakásból.Egy kicsit zavaros,de kíváncsi leszek a folytatásra!
A szereplőket nem ismerhettük meg annyira,de mivel még csak  2 fejezet van fent ezért ez nem meglepő.
Bár nem értem hogy a 2. fejezetnek miért Olaszországba a címe..Nincs szó semmi olaszról.

HIBÁK,amikre oda kell figyelned:
A betűtípus nagysága.
Hogy ne legyen ellentmondásokkal teli.
És pluszban szerintem eléggé rossz hogy angol címe van a fejezeteknek.Jobb lenne a magyar (ezt az én 0. szinten levő angol tudásom miatt mondom..Németes vagyok,és szerintem zavaró ha néhányan nem értjük)

POZITÍVUMOK:
Érdekes a történet.
Szép a design.
Érdekesek a szövegdobozba írtak.

Ennyi lett volna,szerintem jó ez a blog,ahhoz képest hogy mennyi rossz dolgot írtam a kritikámba róla.Dehát azoktól függetlenül remek :D
Auf Wiedersehen!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Kiwi Ninja!
    Nagyon szépen köszönöm, igyekszem, hogy a blogom jobb legyen. Amire hibára rámutattál, hogy kidobták otthonról, de az anyja mégis keresi, azért van, hogy éreztessem, az anyjának mégis számít... :) Az Olaszországba című fejezetről pedig biztosíthatlak, hogy lesz benne olasz, jócskán! A többivel egyet értek! :)

    Köszönettel,
    Tiziano Aimée

    VálaszTörlés
  2. Ó akkor már értem :D Örülök hogy hasznosnak bizonyultam.

    VálaszTörlés